ajax loader container

Field-testeri

Select Baits cauta pescari dedicati, care sa colaboreze pentru testarea produselor pe un numar cat mai mare de lacuri si ape curgatoare, din toata tara. Field-testerii vor avea acces la nadele Select Baits la preturi avantajoase si vor putea sa comanda nade modificate in functie de preferintele lor.

CE AVETI DE CASTIGAT

* Preturi reduse pentru produsele incluse in programul de field-testing. Aceste reduceri sunt disponibile numai pentru produsele testate si numai pentru echipa de field-testeri.

* Posibilitatea de a comanda mixuri si boiliesuri special formulate in functie de cerintele fiecarui field-tester. Putem personaliza retete de mix sau de boilies din gama Select Baits.

CE AVETI DE FACUT

* Sa pescuiti cat mai des, pentru a putea oferi un feedback relevant. Frecventa partidelor depinde de la un pescar la altul.

* Sa ne trimiteti observatiile facute asupra nadelor Select Baits si fotografii cu capturile importante. Ne intereseaza locul in care ati pescuit, metodele folosite, nadele utilizate si rezultatele obtinute.

Pentru a va inscrie in programul de field-testing sau pentru a primi mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti pe adresa: contact@selectbaits.com.

Field-testeri Field-testeri