ajax loader container

Despre noi

Select Baits este rezultatul colaborarii dintre mai multi pescari cu mare experienta in domeniul nadelor pentru crap. Produsele noastre se bazeaza pe idei si retete confirmate de-a lungul timpului pe zeci de lacuri.

* * * * *

Numele de "SELECT" Baits indica faptul ca toate nadele au fost atent selectate pe baza de teste. Am inclus in gama Select Baits cele mai eficiente produse pe care le-am folosit. Fiecare a fost verificat in diferite scenarii de pescuit si a dat rezultate. Stim sigur ca, aplicate corect, prind foarte bine.

* * * * *

Scopul Select Baits este de a oferi nade premium, la un pret cat mai accesibil, unui client bine informat. Consideram ca informatia este esentiala. Pescarii vor aprecia ca toate produsele noastre sunt insotite de numeroase detalii si recomandari, cu maxim de transparenta.

* * * * *

Ingredientele pe care le folosim provin de la furnizori internationali renumiti. Calitatea si prospetimea acestor ingrediente se reflecta in calitatea nadei. Avem acces la cele mai bune surse de materii prime si garantam ca nadele noastre suporta comparatia cu orice produs concurent. Incercati-le si veti vedea.

Despre noi Despre noi